Werkwijze algemeen

Werkwijze

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen we u wat voor type schoen u in gedachten heeft. Wat vindt u mooi, waar wilt u het bij dragen, welke kleur moet het zijn? Heeft u misschien een eigen inlegzool die u in uw nieuwe schoenen wilt kunnen dragen? Is er bepaalde kleding waar u het bij wilt combineren?
Vaak is het het makkelijkste om gewoon de schoenen aan te wijzen die het meeste in de buurt komen van wat u zoekt.

Wat zeker zo belangrijk is, is dat een nieuwe schoen lekker zit. Want met een passende aankoop komt u met meer plezier de dag door. Daarom willen we graag weten wat voor voeten u heeft en dat is de reden dat we uw voeten gemeten, zowel de linker als de rechter.

Na deze inventarisatie gaan we het magazijn in om schoenen op te halen die zoveel mogelijk voldoen aan uw wensen en kunt u naar hartenlust passen. De ene keer duurt dat langer dan de andere keer. Ons maakt het niet uit hoeveel of weinig tijd u nodig heeft, want voor ons telt maar één ding: dat u tevreden bent. En natuurlijk het liefst met een paar schoenen dat precies is wat u wilt, zodat u een heel schoenenleven lang plezier heeft van uw aankoop. En zodat u een volgende keer weer graag bij ons terugkomt.