Medewerker Neeltje

Meerwaarde
Naast verkoop, zorg ik voor de administratie/organisatie van de praktijk en assistentie op de werkplaats, ook ben ik ben verantwoordelijk voor de logistiek van het magazijn. Dat laatste is veel fysiek werk, mijn tempo is hoog en ik werk vaak net iets economischer. Zo zorg ik er vanaf de achtergrond voor dat degenen die meer op de voorgrond staan prettig en efficiënt kunnen werken.

Leukste aspect
Voor mij is de afwisseling het leukste: klanten helpen, praktijkadministratie, en ook magazijnwerk – dat hoort er gewoon bij.
Bij ons komen veel klanten die extra aandacht willen en ook nodig hebben. Ik vind dat juist leuk, anders had ik wel bij zelf bedieningswinkel gestaan! Hier is iedere klant een nieuwe uitdaging en als een klant met lastige voeten die elders niet kan slagen hier tevreden met leuke en goed passende schoenen de deur uitgaat ben ik zelf ook blij.

Mijn werkdag is geslaagd als…
… als het een leuke, gezellige dag is. Dat hoeft niet veel omzet te zijn, voor mij draait het niet alleen om omzet. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat er omzet gedraaid wordt, maar het bepaalt niet of de dag geslaagd is.
Als ik een hele dag magazijnwerk doe en lekker op kan schieten, is de dag voor mij ook geslaagd. Nu ik erover nadenk: ik heb in al die jaren nog nooit een heel vervelende dag meegemaakt. En ik heb heel gezellige collega’s, dus de dag is eigenlijk sowieso al geslaagd.