Medewerker Bep

Meerwaarde
Op mijn vijftiende had ik mijn eerste baantje, in een schoenenwinkel. En ik ben altijd in de schoenen gebleven. Dankzij die tientallen jaren ervaring kan perfect inschatten welke schoenen het beste zullen passen.
Ik ben degene die de winkel altijd aanvult, ik zie altijd direct welke modellen er missen. De etalages en de winkel zijn het visitekaartje van de winkel; schoenen die er niet staan, kan de klant die even binnenloopt om te kijken niet zien. 
Leukste aspect
Het leukste aan het werken hier, vind ik het contact met klanten. Klanten kennen en herkennen mij en omgekeerd. Ik werk hier al meer dan 30 jaar en klanten komen hier al jaren, dan bouw je een band op. Het is anders dan alleen contact hebben en vriendelijk zijn. De diversiteit van klanten, of het nu kinderen zijn die hun eerste stapjes zetten, of ouderen die nog net een stukje achter de rollator kunnen lopen, blijft altijd boeiend.
Waarom schoenen… Tja, ik vind leer een prachtig materiaal, het is een natuurproduct. En de geur, heerlijk! Een materiaal dat echt is, puur is, daar houd ik van. Met textiel heb ik veel minder. 
Mijn werkdag is geslaagd als…
… als ik met een tevreden gevoel terug naar huis fiets. Als ik leuk heb verkocht, leuke klanten heb gehad, prettig heb samengewerkt met collega’s… Ja, na ruim dertig jaar vind ik het hier nog steeds leuk. Het verveelt nooit om een klant blij te maken.