Home
PERSBERICHT:

Derks schoenen

één van de 50 beste!

50bestetredklein.jpg

Het vakblad Tred, het schoenenvakblad voor Nederland en België, presenteert in haar jongste editie de 50 BESTE 2016:...

een lijst van de vijftig beste schoenenzaken van Nederland. De lijst is samengesteld op basis van inzending van partijen uit de schoenenbranche met als resultaat een lijst van schoenenzaken die zich op meerdere manieren positief onderscheiden in de markt.

Karel Derks: “Bij ons op kantoor wordt alle post open gemaakt door de boekhoudster. Op de voorpagina van de mei-editie van Tred stond “Tred 50 beste – verkiezing beste schoenenzaken in Nederland.” Ze was benieuwd wie de 50 winkels waren en toen ze even doorbladerde naar het artikel bleek dat wij erbij zaten!”
In Gelderland behoren 7 schoenenwinkels tot de Top-50; in de driehoek Zwolle, Amersfoort en Apeldoorn is Derks de enige die deze eer te beurt valt.

“Natuurlijk voel ik me geweldig vereerd. We vinden het fijn dat onze klanten onze manier van werken waarderen en ons hun aankoop gunnen, juist in een tijd waarin het voor velen er financieel niet makkelijker op is geworden. Van deze verkiezing wist ik niets af; wij doen ons best om elke dag ons werk zo goed mogelijk te doen. Het klinkt misschien een beetje soft, maar voor mij zijn verkooptargets en een hoge omzet geen doel op zich. Waar het voor mij om draait, is dat we onze klanten elke dag zo goed mogelijk tevreden kunnen stellen. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer. De jury van Tred geeft aan “Derks is een vaste waarde in het comfortschoenenlandschap.” Voor mij is dit een bevestiging dat ons specialisme, schoenen verkopen waar de klant lekker op loopt en waar hij zich lekker bij voelt, een dankbare taak is. Waarschijnlijk beleef ik er daarom iedere dag heel veel plezier aan. ”